Жесток опит за изнасилване потресе великотърновци (обновена!)

Публикувано на чт, 1 юни 2017
18221 четения

Жесток опит за изнасилване е станал тази нощ във Велико Търново в кв. “Зона В”. Мястото е отцепено от полиция, на мястото има следи от кръв. Хората от квартала и ул. “Димитър Рашев” са потресени и усилено коментират случилото се.
Нападението е станало около полунощ, съобщи за “Янтра ДНЕС” директорът на ОДМВР – Велико Търново ст. комисар Димитър Машов Тогава в полицията е получен сигнал за жена в безпомощно състояние. На място веднага са се отзовали от пътна полиция и линейка на Спешна помощ.
В хода на една от жилищните кооперации е намерена жертвата – 53 годишна жена, с кръв по тялото. В хода на процесуално следствените действия се изяснява, че неизвестният извършител я е причакал в тъмното, когато се е прибирала от работа. Той е направил опит за изнасилване, нанесъл й е наранявания в областта на шията и са открити травматични наранявания от остър предмет по главата на жената, допълни ст. комисар Машов. Жената е била откарана в Спешна помощ в критично състояние. В момента полицейски екипи водят усилено разследване по случая, извършителят се издирва.
Само преди няколко дена екип на “Янтра ДНЕС” беше на улица “Д. Рашев” във връзка със сигнал за лошото състояние на отсечката. Хората от района събират поредната подписка, която да внесат в Общината, за безобразното състояние на улицата. Освен, че си трошим колите, тук е тъмно, вечер няма никакво осветление. Въпрос на време е да стане някоя беля, категорични бяха живущите в квартала. За съжаление, техните предположения се оказаха верни.
Михаела ДАВИДОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново