Криминалисти от В. Търново търсят съдействие от гражданите за разкриването на нападател на жена

Публикувано на пт, 2 юни 2017
2831 четения

Криминалистите от Районното управление във В. Търново търсят съдействие от гражданите за разкриване на криминално престъпление, извършено в сряда, малко след полунощ в кв. “Зона Б”,
Продължават активните действия по разследването за установяване и задържане на, все още неизвестния нападател. Припомняме, че в сряда през нощта 53-годишна жена се е прибирала от работа, когато е била нападната в тъмното от мъж. Той се е опита да я изнасили и й е нанесъл порезни наранявания в областта на шията и удари по главата с остър предмет. Жестокият нападател е избягал, а жената е успяла да потърси помощ в близко намиращия се жилищен блок, от където хора са подали веднага сигнал на спешен телефон 112. Безпомощната жена е била откарана във великотърновската болница.
Разследващите апелират хора, които са станали жертва на подобно нападение, или са били свидетели на идентична случка и имат данни за самоличността на извършителя, да сигнализират на тел. 112, на тел. 062/662 234 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана.
Михаела ДАВИДОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново