С полет на бели гълъби и водосвет откриха най-новата аптека „Асклепий“

Публикувано на пн, 31 юли 2017
5031 четения

С полет на бели гълъби и водосвет тази сутрин беше открита най-новата аптека „Асклепий“ във Велико Търново. Обектът е приемник на досега съществуващата аптека „Асклепий-Център“ и е част от най-старата аптечна верига в старата столица.

През април тази година екипът на аптеки „Асклепий“ отпразнува своята двадесет и пета годишнина. Малко фирми могат да се похвалят с такава история и продължаващ възход.

„Постарахме се много, за да направим по най-добрия начин новата ни аптека, може би най-добрата в Северна България“,  каза собственикът на аптеки „Асклепий“ Стефан Згурев. „Великотърновци заслужават това!  Имаме още много работа и идеи, които ще довършим в движение. Гордост за нас е, че сме единствената изцяло великотърновска аптечна верига, която устоя на времето и се наложи като най-грижовния партньор на хората.

Нашите аптеки са разположени на всички важни локации във Велико Търново и създават удобство за гражданите.

Ние единствени в града обезпечаваме фармацевтичните нужди на хората денонощно, без прекъсване, през цялата седмица и уикенда. Нашата денонощна аптека е единствена на територията на пет-шест области наоколо. Факт, който показва колко трудно се поддържа денонощна аптека. Щастливи сме, че успяваме да помогнем на хората, имащи нужда от нас денонощно. Нерядко сме единствени в осигуряване на скъпоструващи, животоспасяващи медикаменти. Независимо от трудностите, които отказват останалите аптеки в града да поемат този риск, при нас тази грижа за болните не е прекъсвана никога!

Хубавото е, че все повече хора оценяват нашата загриженост и усилия за тях!

В новата ни аптека ще запазим досегашната си ценова политика, ще продължим работа със Здравната каса, както и всички останали дейности досега. Ще има допълнителни приятни изненади, които ще откриете във времето.

Аптеката разполага с много по-широка гама продукти, като медицинската козметика, хранителните добавки и нелекарствените продукти ще са изложени на свободен достъп за посетителите ни.

Вярваме, че нашите клиенти ще оценят всичко това!”, допълни  Стефан Згурев

Аптеки „Асклепий“ остават с грижа за вашето здраве и красота, като доказано име на което можете да се доверите!“

сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново