Супермаркет “Класико” отвори врата в Mall Велико Търново

Публикувано на пн, 8 авг. 2016
7661 четения

Супермаркет “Класико” (CBA) в Mall Велико Търново посрещна първите си клиенти в петък, 5 август. Водосвет и освещаване на магазина извърши отец Славчо.
Търговският обект е разположен на ет. 2 на площ от 1300 кв.м и предлага на своите клиенти качествено обслужване, богат асортимент от висококачествени и здравословни продукти в удобна за пазаруване, уютна и модерна атмосфера.
“Класико” (CBA) е част от веригата СВА. Целта ни беше този магазин да е малко по-различен. Тук предлагаме над 15 000 асортимента, от тях 3000 артикула нов асортимент.
В “Класико” (CBA) жителите и гостите на града могат да открият изключително голямо разнообразие от биохрани, екзотични продукти, като такива за суши, много домашни потреби, изключително голямо разнообразие от вина от Стария и Новия свят, от Южна Америка, както и от много български изби, обясни управителят на магазина Ива Николова.
В “Класико” (CBA) ще се предлага само месо от български кланици, което не е замразено месо, а само охладено и прясно.
В супермаркет “Класико” може да откриете изключително голямо разнообразие прясна риба над 20 вида – морска, речна, океанска, както и морски дарове.
Обектът ще разполага и с топла точка, от която всеки ще може да си вземе вкусно приготвено печено, скара, готови ястия, супи, зеленчуци и др. Рецептите са дело на шеф готвач Елена Малчева, която обучава персонала и разкрива тайните на вкусната храна.
Работното време на магазин “Класико” е всеки ден без прекъсване от 8.00 до 22.00 часа.
Весела КЪНЧЕВА, сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново