Три катастрофи за час станаха в област Велико Търново

Публикувано на вт, 4 окт. 2016
19451 четения

Два леки автомобила катастрофираха на ул. „Магистрална” във Велико Търново. Инцидентът стана около 7,30 часа тази сутрин. Според първоначалната информация е пострадала жена, която е настанена за преглед във великотърновската  болница. Предстои да стане ясно дали е получила средна телесна повреда. Засега няма данни за други пострадали вследствие на инцидента. По колите са нанесени сериозни материални щети. На място са изпратени екипи на „Пътна полиция”, за да регулират движението.

Още два  пътни инцидента станаха на територията на ОДМВР – В. Търново, тази сутрин. И двете произшествия са с товарни автомобили и са в района на Полски Тръмбеш. Първото е станало тази сутрин около 07,00 ч. на пътя Русе – Плевен, в района на разклона за селата Вързулица и Масларево. По първоначална информация товарен автомобил, с българска регистрация се е преобърнал на пътното платно. 40-годишният водач е транспортиран в МОБАЛ. Състоянието му тепърва ще се изяснява.  Автомобилът е превозвал метални елементи. Товарът не е разпръснат по пътното платно.

Второто произшествие е станало 40 минути по-късно преди Полски Тръмбеш. По първоначална информация товарен автомобил, с българска регистрация се е завъртял и част от него е пропаднала в крайпътна канавка. Пострадали няма. На мястото на двата инцидента има екипи на полицията, които регулират движението.

Мария НЕДЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново