Коли се потрошиха на паркинг пред банка във Велико Търново

Публикувано на пт, 24 мар. 2017
5987 четения

Лек автомобил „Фолксваген Голф“ се заби в микробус на локален паркинг във Велико Търново. Инцидентът стана преди минути на бул. „България“ пред банка „Сибанк“. Колата се е врязала в задната част на паркирания „Фиат“, като материални щети са нанесени и по двете превозни средства. По-сериозно е пострадала колата, която е помляна в предната си част.
По данни на очевидци, голфът се качил на тротоара, като каменни блокове от бордюра били отнесени, а масивно мраморно кошче в близост разполовено на две. За щастие, в този момент по тротоара не е имало пешеходци, пострадали няма и вероятно инцидента ще се обработи по административен ред. На мястото е пристигнала пожарна с екип огнеборци, тъй като потрошеният автомобил е бил с газова уредба и това наложило местопроизшествието да се обезопаси. Полиция разпитва шофьора, а подробностите около необичайния инцидент се изясняват.
По същото време 200 метра по надолу възникна друг лек инцидент между два автомобила, движещи се един след друг . Според свидетели на катастрофата, докато първият автомобил предприемал маневра ляв завой за влизане в паркинг, бил ударен от втория.
Мария НЕДЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново